Programma

Programma

Bekijk hier het programma van het Frühlingsfest.

Die Stallfreunde

Tijdens het Frühlingfest krijgen we de eer om “Die StallFreunde” te verwelkomen, een blaaskapel met een rijke geschiedenis en een uniek karakter. De kapel werd opgericht in 1989 in Wintelre en heeft sindsdien een bijzondere plek in de muziekwereld veroverd.

Wat deze muzikanten echt bijzonder maakt, is hun authentieke Tsjechische kostuums die ze dragen tijdens hun optredens. Hierdoor stralen ze niet alleen muzikaal vakmanschap uit, maar brengen ze ook een stukje cultuur met zich mee.

Dankzij hun inzet en passie hebben “Die Stall-Freunde” internationale bekendheid vergaard en hebben ze opgetreden in landen zoals België, Duitsland, Frankrijk, Tsjechië en Slowakije. Ze brengen niet alleen muziek, maar ook een stukje vreugde en cultuur naar ieder evenement waar ze spelen. We zijn dan ook verheugd om ze te verwelkomen als het voorprogramma tijdens het Frühlingfest, en we weten zeker dat hun optreden een onvergetelijke ervaring zal zijn.

Blechblos’n

De Blechblos’n is een Bayrische Band, die al meer dan 25 jaar de muziek verzorgt op het Oktoberfest in München. In “Kufflers-Weinzelt” zijn ze het hoogtepunt van de iedere dag, en zorgen de 7 muzikanten voor “Bombenstimmung”.

Hun muziek varieert van traditionele Polka’s tot aan Rock klassiekers en hedendaagse hits, voor elk wat wils, en het is zeker geen standaard blaaskapel.

Ze maken er, zoals ze het zelf uitdrukken, een Blechblos’n Party van. Onder het genot van een pul Ayinger Weißbräu of Ayinger Helles kan iedereen genieten van een onvervalste Bayrische band, die de tent op z’n grondvesten zal laten schudden.
Iedere muzikant bespeelt minstens 2 instrumenten, daar bij hun humorvolle presentatie, maakt dat het een onvergetelijke (muzikale) ervaring wordt.

Tel daar bij op de show van de muzikanten en het feest is compleet.
Mis het niet, en zorg dat je er bij bent!

 

0
    0
    Bestelling
    Geen kaarten in bestellingTerug naar kaartverkoop